Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Hoe kan ik een tweeling makkelijk uit elkaar houden

Hoe kan ik een tweeling makkelijk uit elkaar houden

Sharing is caring

Een eeneiige tweeling uit elkaar houden als ze pasgeboren en baby zijn, is niet zo een makkelijke taak. Wanneer ze ouder zijn, valt het wel mee. Voor kersverse ouders van deze baby's vormt dit vaak wel eens een heus dilemma. Maar hoe hou je ze als ouder nu uit elkaar? Deze 4 tips kunnen je hierbij helpen om verwarring en misverstanden te vermijden. We zetten enkele vaak voorkomende en meest gebruikte trucjes van tweeling ouders even op een rijtje. Op die manier kan je babykleding van Hippe Ukkiez doelgericht kopen.

#1. De meest voorkomende methode: nagellak

Om te vermijden dat je je vergist om eeneiige baby's uit elkaar te houden is het gebruik van nagellak een vaak voorkomende methode. Het klinkt misschien bizar, maar heel veel ouders lakken een teennagel. Op die manier hoef je alleen maar een sok uit te doen om de baby's van elkaar te herkennen. Zo ga je een verwisseling vermijden. Dat is ook een handig hulpmiddel voor grootouders of voor een oppas.

#2. Kies voor twee verschillende armbandjes

Heel veel ouders zorgen voor twee verschillende armbandtypes of voor armbandjes met twee verschillende kleuren. Maar dat heeft nog een achterliggende reden. Wanneer je foto's maakt voor later herken je ze onmiddellijk door de kleur bijvoorbeeld. Het is wel de bedoeling dat je foto's schiet waar de armbandjes duidelijk te zien zijn. Anders hebben het gebruik van die armbandjes geen enkele zin.

#3. Verschillende kleuren kiezen als babykleding van Hippe Ukkiez

Kies voor een bepaalde kleur voor je kinderen. Rood voor de ene baby, groen voor de andere baby. Op die manier worden ze als baby duidelijk herkend zonder dat je je daarbij vragen moet bij stellen. Een kleine hint. Het is heel handig als je dit al gaat bepalen voor de geboorte in overleg met je partner. Bovendien helpt dit wanneer je babykleding van Hippe Ukkiez gaat kopen. Je weet meteen waar je aan toe bent.

#4. De geboortevlek als aanknopingspunt

Eeneiige tweelingen kunnen verschillende geboortevlekken en op later leeftijd moedervlekken hebben. Heel vaak zijn er wel duidelijke verschillen waar te nemen. Let ook op de verschillende persoonlijke eigenschappen die ze hebben. De ene baby is al meer actiever dan de andere of is de haarkruin totaal anders.