Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Informatie en Communicatie Technologie (ICT) / Beste HP printers

Beste HP printers

Sharing is caring

Wordt het tijd voor een nieuwe printer? Kies dan uit allerlei uitstekende merken. Denk bijvoorbeeld aan Kyocera, Ricoh, Lexmark, Canon en natuurlijk HP. Je kunt kiezen voor een nieuwe printer of een refurbished printer van HP bestellen. Vanzelfsprekend is er ook veel keuze qua soorten en uitvoeringen. Door al deze keuzemogelijkheden is het vinden van de beste HP printers niet altijd eenvoudig. Gelukkig zijn er paar dingen waar je op kunt letten. Zo vind je het altijd het ideale exemplaar.

 

Passend bij jouw wensen

Zorg bij de aanschaf van een nieuwe printer vooral dat hij alles kan wat je nodig hebt. Verwacht je bijvoorbeeld veel werkstukken of rapporten in kleur te printen? Dan is het niet verstandig om een zwart-witprinter te bestellen. Ben je van plan zelf foto’s af te drukken? Kies dan voor een goede kleurenprinter met een haarscherpe resolutie of bestel een speciale fotoprinter. Wil je zo veel mogelijk kunnen doen met je nieuwe printer? Dan is het raadzaam om te opteren voor een all-in-one printer. Verder heb je de keuze uit onder meer zeer zuinige LED printers, laserprinters en inkjetprinters.

 

Nieuw of refurbished

Bij de aankoop van een nieuwe printer kun je natuurlijk kiezen voor een apparaat dat net uit de fabriek gerold is. Daarnaast is ook een refurbished printer van HP een prima optie. Een refurbished printer is kwalitatief net zo goed als een heel nieuwe printer, mede doordat hij voor de verkoop volledig gereviseerd en waar nodig hersteld is. Ook je nieuwe refurbished printer van HP is helemaal up-to-date. Nog meer voordelen van een gereviseerde printer kopen is dat er wordt bespaard op grondstoffen en dat jij een veel goedkopere printer kunt aanschaffen.

 

Draadloze printer bestellen

Tegenwoordig werken we steeds meer met smart apparaten die draadloos met elkaar verbonden kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan laptops, smartphones en tablets. Wil je probleemloos en snel kunnen printen vanaf al deze apparaten? Dan is het slim om te kiezen voor een wifi printer. Het maakt niet uit waar hij staat, want je kunt van overal in huis eenvoudig een printopdracht naar je nieuwe printer sturen. Uiteraard zijn ook de meeste refurbished printers van HP voorzien van deze draadloze technologie.