Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home Restaurant

Restaurant

Sharing is caring

Hier vindt u top-restaurants in Enschede die zich op hun bedrijfspagina aan u presenteren. Heerlijk lunchen met tapas of gezellig uit eten in een Italiaans, Indonesisch of Turks restaurant in centrum Enschede. Zoekt u een visrestaurant of juist een steakhouse? Fantastisch vegetarisch of zelfs vegan? De enschede053.nl OnlineCityhub gemeentesite heeft het voor u.

enschede053.nl gaat voor kwaliteit en daarom geven de bedrijven precies aan waar ze het állerbeste in zijn. Vul hierboven een zoekterm in en vind het restaurant van uw keuze. Eet smakelijk!

Heeft u ook een top-restaurant in Enschede en wilt u toetreden tot onze community? Ga naar ‘informatie voor ondernemers’ voor de voorwaarden!

Kijk voor evenementen, vacatures en vrijwilligerswerk op de desbetreffende bedrijvenpagina op de enschede053.nl OnlineCityhub gemeentesite.

 

De Horeca in Enschede

De Horeca in Enschede kenmerkt zich door een zeer gevarieerd aanbod. Het is een natuurlijk gevolg van de internationale bedrijvigheid die tot ver over de grenzen hun weg kent. Je kunt in verschillende smaken genieten van een uitgebreid ontbijt, lunch, borrelen of dineren. De vertrouwde Hollandse schotel is in dezelfde straat te vinden als de Sushi en Oriëntaalse keuken. Uiteraard ontbreken de Mediterrane restaurants niet in het rijtje. Ook vegetariërs komen in alle gelegenheden ruim aan hun trekken. Bovendien maken vele restaurants gebruik van duurzame lokale producten.

Turks restaurants in Enschede

De eerste Turkse arbeidsmigranten kwamen rond 1960 naar Nederland. Veel Turkse mensen letten op dat de maaltijden op ‘halal’ wijze worden voorbereid. Daarom zijn veel mensen opzoek naar een zogenaamde ‘Halal restaurants’ in Enschede.

Indonesisch restaurants in Enschede

De heerlijke klassieke Indonesische keuken en het karakter van de mooie stad Enschede.

 

Uit eten in Enschede

Waar kun je denken aan als je uit eten wilt gaan in Enschede?
• Tapas restaurant
• Vietnamees restaurant
• Japans restaurant
• Indiaas restaurant